Hae SINI-testiryhmään

Etsimme testiryhmäämme aktiivisia, innokkaita ja siisteydestä nauttivia henkilöitä.

Sinituote etsii aktiivisia, innokkaita ja siisteydestä nauttivia henkilöitä SINI-testiryhmään. Testiryhmäläisenä pääset testaamaan niin uusia, vanhoja kuin tuotekehitysvaiheessa olevia siivousvälineitä.

Tärkeintä meille on, että olet avoin ja kerrot rehellisesti näkemyksesi ja mielipiteesi. Testiryhmäläisenä pääset vaikuttamaan SINI-siivousvälineisiin, tulet saamaan sisäpiirintietoa ja saat tuotteitamme postitse testattavaksi. Tämän lisäksi pääset keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä muiden kanssa siivouksesta, välineistä ym. aiheeseen liittyvästä.

Testiryhmään hakiessasi sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta ja pystyt testiryhmään valituksi tullessasi liittymään suljettuun Facebook-ryhmäämme. Lisäksi olet valmis myös puhelin- tai sähköpostihaastatteluihin. Valitsemme hakijoiden joukosta testiryhmään enintään 30 jäsentä. Testiryhmään haetaan valmiilla lomakkeella. Kerro hakemuksessasi meille lyhyesti, miksi juuri sinä olet sopiva henkilö testiryhmäämme. Testiryhmään valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Mukaan testiryhmään voit hakea täyttämällä alla olevan lomakkeen. Hakuaika päättyy 7.11.2017.
Yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen arvonnassa ja testiryhmään valittujen osalta yhteydenpitoon sekä tuotepakettien lähettämiseen.

 

Kaikkien hakemusten lähettäneiden kesken arvomme 5 kpl Kylpyhuone puhtaaksi -paketteja (arvo 40 €).

Paketin sisältö: Kylpyhuonepesin, Pieni Laattamoppi, Lattiakaivoharja sekä Lattiakaivosuodattimet.