Roosa nauha 2017

"Rohkeudelle"

Sinituote on vuosittain mukana Roosa nauha -kampanjassa. Tuomme päivittäistavarakauppoihin ja tavarataloihin kampanjatuotteita, joiden myynnin tuotosta osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha –keräykseen. Tänä vuonna tutun vaaleanpunaisen värin rinnalla tuotteissa on myös valkoinen tai harmaa vaihtoehto. Roosa nauha –logolla varustettuja kampanjatuotteita on tarjolla useassa hintaryhmässä ja lahjoitusosuus on merkitty selkeästi kampanjatuotteiden pakkauksiin.  Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista rintasyöpätutkimusta. 

 

SINI Roosa nauha –tuotteet 2017

Pölymiekka

Pölymiekka on mikrokuituinen pölynpuhdistaja, jolla pyyhit pölyt aivan uudella tavalla. Pölymiekalla puhdistuu kätevästi pattereiden ja kodinkoneiden välit, ilmanvaihtoventtiilit, sälekaihtimet, kaappien päälliset sekä monet muut kodin hankalasti siistittävät koloset. Pölymiekkaa voi taivuttaa tarpeen mukaan. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,20 € / tuote.

 

 

Kylpyhuonepesin teleskooppivarrella

Varrellinen kylpyhuonepesin on suunniteltu kylpyhuoneen ja saunan seinien sekä lattioiden puhdistukseen. Pesin sopii monien vesipesua kestävien pintojen pesuun. Kylpyhuonepesimeen voi liittää myös mikrokuituisen Pienen laattamopin. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 1 € / tuote.

 

 

Teräväkuivain

Teräväkuivain on tehokas väline pesuhuoneen lattioiden ja seinien kuivaamiseen. Kuivaimen nivel helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa, ja se taipuu myös kalusteiden alle. Settiin kuuluu teleskooppivarsi, jonka voi säätää 85-148 cm pitkäksi. Teräväkuivain on Suomessa valmistettu avainlipputuote. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 1 € / tuote.

 

 

WC-harja

WC-harja reunusharjalla on pitkävartinen WC-harja, jossa on helposti vaihdettava harjasosa. Reunusharjalla on kätevä puhdistaa WC-istuimen reunat, joihin tavallinen vessaharja ei ylety. Yksipuolisen harjastuksen vuoksi SINI WC-harja ylettyy syvemmälle kuin tavanomainen pyöreä WC-harja. Harjassa on myös raaputusreuna. Harjaa on hyvä säilyttää sen omassa tukevassa telineessä WC-istuimen vieressä. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,50 € / tuote.

 

 

Teippiharja

Teippiharjalla pidät vaatteesi helposti siistinä ja poistat tehokkaasti esimerkiksi nukan ja eläinten karvat. Teippiharja puhdistaa myös muista tekstiileistä helposti esim. pölyn, hiukset, hilseen, eläinten karvat, tuhkan, jauhot, puuterin ja muut pienet roskat. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,25 € / tuote.

 

 

Talousliina

Talousliina on erittäin imukykyinen, kestävä ja pehmeä liina. Liina on valmistettu puuvillasta ja selluloosasta. Se on erittäin kestävä, imukykyinen, pehmeä käytössä ja helppo pitää puhtaan raikkaana. Rullassa on viisi metriä liinaa. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,10 € / tuote.

 

 

Ihmesieni

Ihmesieni poistaa tahrat tehokkaasti. Se sopii kovien pintojen puhdistamiseen ja puhdistaa ilman pesuaineita. Ihmesieni kestää useita käyttökertoja ja siitä voi halutessaan leikata myös pienempiä paloja. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,20 € / tuote.

 

 

Kuivausteline Neo

Neo kuivaustelineessä on patentoitu ratkaisu, joka lukitsee molemmat jalat ja siivet, kun teline on taitettuna. Kuivaustelineen jalustan tukeva rakenne minimoi kallistelua. Taitettavien siipien ansiosta kuivaustilaa voidaan säätää tarpeen mukaan. Neo kuivausteline
taittuu kasaan, joten se on helppo säilyttää kapeassakin tilassa. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,50 € / tuote.

Silityslaudanpäälliset

Silityslaudanpäällistä vaihtamalla saat uudistettua silityslaudan ulkonäköä helposti. Puuvillaiset silityslaudanpäälliset sopivat erityisesti höyrysilityslaudoille. Sarah-päällinen sopii leveämpiin 40 x 120 cm silityslautoihin. Camilla silityslaudanpäällinen sopii 32 x 112 cm silityslautaan. Oskar-silityslaudanpäällinen on perinteinen lämpöä heijastavaa kangasta oleva hopean värinen päällinen. Lahjoitus Roosa nauha -keräykseen on 0,20 € / tuote.