Moppirata - Siivoustyöpaja lapsille

YLI 10 000 KPL 4. LUOKKALAISIA SAI OPPIA ARJEN TAITOIHIN SEKÄ LAHJAKSI OMAN MOPIN!

MOPPIRATA SIIVOUSKOULU SAI VALTAVAN SUOSION JA NYT ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU.
YLI 10 000 4. LUOKKALAISTA SUORITTI MOPPIAJOKORTIN, SAI OPPIA ARJEN TAITOIHIN SEKÄ LAHJAKSI OMAN MOPIN!
 

Mikä Moppirata?

Moppirata on Sinituotteen ja Marttojen yhteistyössä toteuttama siivoustyöpaja. Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi käynnistetyn Moppiradan tavoitteena on opettaa siivoustaitoja 4. luokkalaisille. Moppirata on yhden oppitunnin mittainen toiminnallinen tuokio koulussa.

Vapaaehtoiseksi Moppirataohjaajaksi

Vapaaehtoisilla on erinomainen mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan Moppirata haluamassaan koulussa. Vapaaehtoinen toteuttaa vähintään yhden (ylärajaa ei ole!) Moppirata-tuokion syksyllä 2017 oman aikataulunsa mukaan valmiiden ohjeiden avulla. Tavalliset arkisiivoustaidot riittävät ohjaajalle! Jokainen ohjaaja saa palkinnoksi runsaan SINI-tuotepaketin! 

Kuinka saan palkintopakettini? 

Kaikki koulutustuokion vetäjät saavat palkkioksi tehtävästään siivousvälinepaketin. Kun olet käynyt pitämässä Moppirata-tuokion, vastaa palautekyselyyn, täytä sinne yhteystietosi mukaan ja paketti lähetetään sinulle. Vastaa palautteeseen tästä linkistä

Oppilaat saavat oman mopin

Oppilaat saavat osallistumisesta palkinnoksi mopin, innostamaan kotitöiden jatkamista kotona. Kun lapset otetaan mukaan kodin askareisiin, opitaan samalla arjen hallinnan taitoja ja vastuullisuutta. Haluamme juhlavuonna tukea näiden taitojen oppimista.

Moppirata teidän kouluun?

Ilmoittautuminen on päättynyt.