Moppirata - Siivoustyöpaja lapsille

OSALLISTU OPETTAMAAN SIIVOUSTAITOJA 4. LUOKKALAISILLE, SAAT KIITOKSEKSI RUNSAAN SINI-TUOTEPAKETIN!

Osallistuminen on helppoa:

  • Katso koulutusvideo netistä.
  • Ilmoittaudu Moppiradan ohjaajaksi verkkolomakkeella.
  • Sinituote toimittaa tarvittavat välineet koululle.
  • Käy toteuttamassa Moppirata toimintatuokio vähintään yhdessä luokassa.
  • Täytä palautelomake netissä.
  • SINI-Palkintopaketti postitetaan sinulle kiitokseksi osallistumisesta!

 

Mikä Moppirata?

Moppirata on Sinituotteen ja Marttojen yhteistyössä toteuttama siivoustyöpaja. Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi käynnistetyn Moppiradan tavoitteena on opettaa siivoustaitoja 4. luokkalaisille. Moppirata on yhden oppitunnin mittainen toiminnallinen tuokio koulussa.

Vapaaehtoiseksi Moppirataohjaajaksi

Vapaaehtoisilla on erinomainen mahdollisuus tulla mukaan toteuttamaan Moppirata haluamassaan koulussa. Vapaaehtoinen toteuttaa vähintään yhden (ylärajaa ei ole!) Moppirata-tuokion syksyllä 2017 oman aikataulunsa mukaan valmiiden ohjeiden avulla. Tavalliset arkisiivoustaidot riittävät ohjaajalle! Jokainen ohjaaja saa palkinnoksi runsaan SINI-tuotepaketin!

Oppilaat saavat oman mopin

Oppilaat saavat osallistumisesta palkinnoksi mopin, innostamaan kotitöiden jatkamista kotona. Kun lapset otetaan mukaan kodin askareisiin, opitaan samalla arjen hallinnan taitoja ja vastuullisuutta. Haluamme juhlavuonna tukea näiden taitojen oppimista.

Moppirata teidän kouluun? 

Haluatteko koulunne mukaan Moppirata 2017-kiertueeseen? Kaikki peruskoulun 4. luokat voivat ilmoittautua mukaan. Ota yhteyttä Martoissa Marjo Rantaan, marjo.ranta@martat.fi, tai oman alueesi marttapiiriin ja ilmoittaudu mukaan.