Ohjeet ja vinkit

Sinituotteen ohjeista ja vinkeistä saat tietoa, jonka avulla siivous ja kotityöt sujuvat ongelmitta. Ohjeemme helpottavat siivoamisen ja kotitöiden tuottamaa päänvaivaa.
Vinkki

Kun hoidat vaatteitasi oikein, ne pysyvät siisteinä pidempään.

Vinkki

Mökillä nautitaan kesästä. Valitse mukaan hyvät siivousvälineet, niin arkiset askareet sujuvat mökilläkin kevyesti.

Vinkki

Jos joskus epäilyttää, onko silittämisestä mitään hyötyä, tässä muutama ajattelemisen arvoinen huomio silittämisen hyödyistä.

Vinkki

Paidan silitys on yksi vaatehuollon perustoimenpiteistä. Kun silittämisessä muistaa muutaman tärkeimmän ohjeen, on homma helppoa ja nopeaa.

Ohje

Grilli kannattaa puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä ja ritilät myös jokaisen käyttökerran jälkeen. Grillin puhdistus sujuu SINI Grilliharjalla!

Vinkki

Voiko ikkunat pestä ilman pesuaineita? Miten se onnistuu?

Vinkki

Korkeat ikkunat tai parvekelasit asettavat ikkunanpesuun hieman lisää haastetta. Mahdoton tehtävä se ei kuitenkaan ole.

Vinkki

Mikä tahansa kotityö sujuu lasten kanssa, mutta vaatii hieman valmistautumista etukäteen. Ikkunanpesustakin selviää leikiten näillä muutamalla ohjeella. Kokeile vaikka!

Ohje

Ikkunanpesu ei ole loppujen lopuksi mikään vaikea kotityö. Ei tarvitse olla ikkunanpesijä, vaan siitä selviää kuka tahansa, kun osaa välttää muutamaa perusvirhettä.

Ohje

Monia askarruttaa, miten kylpyhuoneen laattapintaiset seinät ja lattiat saa puhtaaksi, ja kuinka ne myös pysyisivät puhtaina. Tässä muutama yleisoje, joita voi soveltaa jokaiseen kotiin.

Vinkki

Matalalta paistava aurinko paljastaa pölyn ikkunoissa ja parvekelaseissa. Ikkunanpesu kannattaa, sillä lika voi viedä valon tehosta jopa 40 prosenttia.

Ohje

Laminaattilattia tulee pestä hellävaraisesti, sillä se ei kestä kovin märkää pesua. Valitsemalla oikeat siivousvälineet, lattiasi näyttävät hyviltä pidempään.

Ohje

Pidä lattiakaivo puhtaana ja hygieenisenä.

Ohje

Näillä vinkeillä peset wc-istuimen puhtaaksi ja raikkaaksi:

Vinkki

Pidä kotisi siistinä tekemällä pieniä siisteystekoja joka päivä.

Vinkki

Lattiaharjaan voi kerääntyä hiuksia ja pölyä. Harjan saa puhdistettua pitkävartiseen rikkalapioon liitettävällä kammalla.

Vinkki

Onko mattoteippiharja jo tuttu tuote?

Vinkki

Kodin siisteydestä huolehtiminen on perheen yhteinen asia. Kun askareita tehdään yhdessä, jää kaikille enemmän myös vapaa-aikaa.

Sivut