Tietoa Team Sini Finlandista

Sinituote tukee hyvinkääläislähtöistä kouluratsastajaa Emma Kanervaa, jonka kehityksen ponitytöstä olympiaratsastajaksi yhteistyö on mahdollistanut.

Hyvinkään kupeessa toimivaa perheyritystä ja lahjakasta kouluratsastajaa yhdistävät paitsi kiinnostus hevosurheiluun, mutta myös usko suomalaiseen osaamiseen ja kilpailukykyyn aina maailman huipulle saakka.

Team Sini Finland koostuu Emman suomalaisesta valmentajasta sekä Sinituotteen markkinoinnin ja hallinnon osaajista. Teami työskentelee linkkinä Emman ja hänen sidosryhmien välillä sekä huolehtii Emman monista käytännön asioista.

Emma Kanerva on 1985 syntynyt hyvinkääläinen kouluratsastaja. Kahdeksanvuotiaana ratsastuksen aloittanut Emma on saavuttanut useita Suomen mestaruuuksia, Pohjoismaiden mestaruuksia sekä EM-pronssia nuorten luokissa. Vuodesta 2005 Emma on hevosineen asunut ja valmentautunut Saksassa olympiaratsastaja Hubertus Schmidtin luona.

Vuonna 2010 Emma voitti SM-kultaa hevosella SINI Spirit. Samana vuonna ratsukko valittiin edustamaan Suomea Kentuckyn Maailmanmestaruuskilpailuissa ainoana suomalaisena kouluratsastajana. Upea kilpailusuoritus nosti Emman kansaivälisten huippuratsastajien joukkoon; sijoitus oli 24:s ja samalla syntyi oma henkilökohtainen ennätys. Rotterdamin EM:issä vuotta myöhemmnratsukko oli grand prix'n 20.

Sinituote Oy haluaa sponsoroida nuorta ja määrätietoista ratsastajaa mm. luovuttamalla Emmalle kilpailukäyttöön tasokkaat SINI-hevoset. Hevoset SINI Spirit, SINI Soul ja SINI Solina ovat  lahjakkaita hevosia, joita Emma itse kouluttaa. SINI Spirit on jo kokenut hevonen, joka osaa tehdä kouluratsastuksen vaikeimmat grand prix -liikkeet kansainvälisestikin mitattuna tasokkaasti. Nuoremman SINI Solinan gp-ura on aluillaan, ja nuorin SINI Soul omaa hyvät mahdollisuudet kehittyä gp-tasolle.

Emman tähänastisen uran huipentuma oli edustaa Suomea Lontoon olympialaisissa 2012. Finaaliin osallistuminen jäi vain prosentin päähän, sijoitus oli 22. ja uusi henkilökohtainen ennätys.

Lue lisää Emmasta ja Team Sinistä: www.teamsini.fi