Kotimaisuus

SINI-tuoteperhettä valmistetaan Suomessa Kokemäen tehtaalla.

SINI-tuotteet ovat käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivia, tutkitusti turvallisia ja huolellisesti testattuja kotimaisia laatutuotteita. Ne on kehitetty suomalaisia kotitalouksia varten ja valmistettu laadukkaista materiaaleista ekologisesti kestävällä tavalla.

Kotimainen SINI-tuote on myös suomalaisen suunnittelijan taidonnäyte, joka on muotoiltu käytännöllisyyden, ergonomian ja tyylikkään ulkomuodon ehdoilla. Tuotteet syntyvät osaavissa käsissä modernin valmistusteknologian  tuloksena.

Valtaosa SINI-tuotteista valmistetaan Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä Satakunnassa, jossa yritys on merkittävä työllistäjä.  Osoituksena kotimaisesta alkuperästä on suurimmalle osalle tuotteistamme myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus.

Avainlippu-tunnuksen on myöntänyt Sinituotteelle Suomalaisen Työn Liitto osoituksena suomessa tehdystä työstä, vastuullisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta. Liitto myös valvoo tämän rekisteröidyn merkin käyttöä. Avainlippu voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on toimialasta riippuen vähintään 50 %. Avainlippu on auttanut kuluttajia ja yrityksiä tekemään vastuullisia valintoja jo vuodesta 1965. Suomalaisen tuotteen ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä sekä sinulle että koko Suomelle.   

Kotimaisia tuotteita on turvallista ostaa. Esimerkiksi kotimaiset siivousvälineet sopivat parhaiten suomalaisiin koteihin ja käyttämillemme pintamateriaaleille sekä siivoustapoihimme. Sinituote Oy panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, hyviin materiaaleihin ja korkeatasoiseen työhön, jotta sinun arkesi olisi hieman helpompaa.