Sponsorointi

Sinituotteella on kaksi tukikohdetta, jotka ovat SINI Harghushay Primary School –koulu Tansaniassa sekä Team Sini Finland, jonka kautta yritys tukee olympiaratsastaja Emma Kanervaa.

SINI Harghushay Primary School –koulun tarina

Suomalainen perheyritys Sinituote on rakentanut pitkäjänteisesti peruskoulua Gendabin paimentolaiskylään Tansaniaan. Vuonna 2006 alkaneen hankkeen aikana Gendabiin on rakennettu luokkahuoneita, kouluruokala, opettajien asuntoja ja toimistoja sekä wc-tiloja. Lisäksi Sinituote tukee oppilaiden kouluruokailua ja jakaa vuosittain stipendejä kylän lahjakkaimmille oppilaille yläkoulun jatko-opintoihin.

Tavoitteena on jatkaa koulun tukemista tulevina vuosina, kunnes SINI Harghushay Primary School:ssa on tilat yli 1000:lle oppilaalle.

Lue lisää SINI-koulusta.

 

Team Sini Finland ja Sinituote Oy

Team SINI Finland tukee lahjakasta kouluratsastajaa Emma Kanervaa hänen matkallaan kohti kansainvälistä huippuratsastusta. Team Sini Finland koostuu Emman suomalaisesta valmentajasta sekä Sinituotteen markkinoinnin ja hallinnon osaajista. Tiimi työskentelee linkkinä Emman ja hänen sidosryhmien välillä sekä huolehtii Emman monista käytännön asioista.

Lue lisää Team Sini Finlandista.