Osta työtä Suomeen

Perjantaina 1.12.2017 vieteään Osta työtä Suomeen -päivää ja valmistaudutaan juhlimaan 100-vuotiasta Suomea. Päivällä halutaan muistuttaa kuluttajia kotimaisen työn tärkeydestä ja kulutusvalintojen vaikutuksesta työpaikkoihin Suomessa.

 

 

Kotimaassa valmistetun tuotteen työllistävä vaikutus on viime vuosina noussut tärkeimmäksi syyksi ostaa suomalaisia tuotteita ja palveluita. Osta työtä Suomeen -päivänä on hyvä kiinnittää huomiota omiin sinivalkoisiin valintoihin. Päivän aikana suomalaisia kannustetaan suosimaan kotimaisia tuotteita ja palveluita.

Suomalainen SINI

Valtaosa SINI-tuotteista valmistetaan Sinituotteen omalla tehtaalla Kokemäellä Satakunnassa, jossa Sinituote on merkittävä työllistäjä.  Osoituksena kotimaisesta alkuperästä on suurimmalle osalle tuotteistamme myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. Kotimainen SINI-tuote on myös suomalaisen suunnittelijan taidonnäyte, joka on muotoiltu käytännöllisyyden, ergonomian ja tyylikkään ulkomuodon ehdoilla. Tuotteet syntyvät osaavissa käsissä modernin valmistusteknologian  tuloksena.

Kotimaisia tuotteita on turvallista ostaa. Esimerkiksi kotimaiset siivousvälineet sopivat parhaiten suomalaisiin koteihin ja käyttämillemme pintamateriaaleille sekä siivoustapoihimme. Sinituote Oy panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen, hyviin materiaaleihin ja korkeatasoiseen työhön, jotta sinun arkesi olisi hieman helpompaa.