Sinituote mukana arjessa

Sinituotteen historia alkaa 1940-luvulta, jolloin Sini-Tuote Oy on perustettu. Tuotteita olivat tällöin siivoustuotteiden ohella muut kodin tavarat. Sinituotteen vanhin ja tunnetuin tuote on Sinipiika, joka kehitettiin 1950-luvulla ja on yhä myynnissä. Sinipiika kuuluu monen suomalaisen lapsuusmuistoihin mummolasta ja ensimmäisiin omiin siivouskokemuksiin. Moni yhä hankkii Sinipiian mökille jo sen nostalgia-arvon vuoksi. Vuosien mittaan Sinipiian vartta ja pesusienen kiinnitysmekanismia on kehitetty, mutta Sinipiika on niitä harvoja 50-luvun tuotteita, joita edelleen myydään ja samaan 50-luvun Sinipiikaan on edelleen saatavissa vaihtosieni.  

Sinituote siirtyi nykyisen perheen omistukseen vuonna 1988 ja tällöin yritys keskittyi siivousvälineiden valmistukseen ja kehittämiseen. Tällöin alkunsa sai siivousvälinesarja, joka perustuu ainutlaatuiseen varren pikakiinnitykseen. Välinesarja sisältää tänä päivänä kymmeniä erilaisia vaihto-osia. 

Yritykselle on tärkeää tuotteiden korkea laatu, ergonomisuus, ekologisuus ja hyvä muotoilu. Jokaisen tuotteen takana on myös ammattitaitoinen muotoilija. Suomalainen muotoilu yhdistyy upealla tavalla käytettävyyteen.