Juhlavuoden tuotteet

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tuttuja ja luotettavia SINI-tuotteita on kehitetty, uudistettu ja puettu uusiin väreihin.

Matonpesuharja

Matonpesu kuuluu kesään ja on suomalaista perinnettä parhaimmillaan. Kesäretkelle pakataan eväät, matonpätkät, matonpesuharjat ja hyvä mieli. Tuoksut tuovat mieleen lapsuuden kesät mummolassa. Muistoissa ja mattojen raitojen tarinoissa elävät perheen ja suvun historia. Näitä aarteita käsitellään hellävaroen ja puhdistamiseen kelpaavat vain parhaat välineet. 


Tripla-ikkunanpesin 

Ikkunanpesu kuuluu suomalaiseen arkeen ja aloittaa kesän odotuksen. Kun kevätauringon kirkkaat säteet paistavat pitkän ja pimeän pohjolan talven jälkeen, syntyy halu päästää kaikki valo sisään. Silloin muistellaan isoäidin ikkunanpesuoppeja ja vertaillaan nykyajan parhaimpia menetelmiä. Voidaan tarjota myös apua läheisille. Kun ikkunat pestään yhdessä ystävän kanssa, saa elämään paljon enemmän, kuin puhtaat ikkunat. 

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Käsissäsi on nyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi uuteen väriin puettu Tripla -ikkunanpesin. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetty pesin on syntynyt tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja se on valmistettu Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa.


Monitoimimoppi

Sinituotteen menestystarina siivoustuotteiden valmistajan alkoi Sinipiiasta, joka kehitettiin 1950-luvulla ja on yhä myynnissä. Vuosikymmenien kuluessa suomalaisten arki on kokenut suuria muutoksia, mutta tarve kodin siisteyden ylläpitoon pysyy. Monitoimimoppi on tämän vuosituhannen Sinipiika. Se vastaa nykyajan kodinhoidon haasteisiin tehokkaimmin. 

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Käsissäsi on nyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi uuteen väriin puettu monitoimimoppi. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetty moppi on syntynyt tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja se on valmistettu Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa. 

Monitoimimoppi on juhlavuoden kunniaksi saanut kaksi juhlallista asua: valkoinen ja musta. Myynnissä on nyt pelkkä mopin runko ja siihen voi valita oman kodin lattiamateriaaleille sopivan pesimen. Saatavilla on oikea väline kaikkiin koteihin. 


Rikkasetti

Suomalaiset ovat käytännönläheistä ja toimeliasta kansaa. Toimeen tartutaan heti ja työvälineet pidetään käden ulottuvilla. Omasta kodista ollaan ylpeitä, ja selkä suorana sipaistaan lattia puhtaaksi. Koti on arvokas paikka ja siitä pidetään yhdessä hyvää huolta.

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Käsissäsi on nyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi uuteen väriin puettu rikkasetti. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetyt harja ja rikkalapio ovat syntyneet tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja ne ovat valmistettu Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa.  

Juhlavuoden tuotteina rikkasetti läytyy nyt upeissa väreissä: näyttävä hopea sekä musta. Lahjana setissä on mukana kampa, jolla harjan putsaaminen käy kätevästi. 


TED Kuivausteline

Kehityksen myötä suomalaisten pyykkipäivä on siirtynyt järvien rannoilta ja pesutuvista kodinhoitotiloihin ja kylpyhuoneeseen. Kuivumassa ovat vuorotellen urheiluvaatteet, koiran viitta, vauvanvaatteet ja villaneuleet. Koti muuttuu elämän mukana ja tiloilta vaaditaan joustoa. Mutta arki on astetta helpompaa, kun apuna ovat toimivat välineet. 

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Käsissäsi on nyt Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi uuteen väriin puettu pyykinkuivausteline. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetyt tuotteet ovat syntyneet tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja ne on valmistettu Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa. 

Tyylikkään musta kuivausteline on mukana juhlavuoden kampanjamallistossa. Suomalaisten suosikki ansaitsee paikan jokaisessa kodissa. Se on kätevä niin kylpyhuonessa kuin eteisessäkin. Pieni ja vähän tilaavievä kuivausteline kannattelee yllättävän monta metriä vaatteita. 

 


Tuotteiden painokelpoiset kuvat löytyvät aineistopankista