Tehdään yhdessä arjesta juhlaa

Sinituote on Suomi 100 -juhlavuodessa mukana. Oletko sinäkin juhlimassa kanssamme satavuotiasta?

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Olemme perheen yhteisen ajan puolestapuhujia. Kun kotityöt jaetaan ja tehdään yhdessä, jää aikaa myös muuhun yhdessäoloon. 

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tuttuja ja luotettavia SINI-tuotteita on kehitetty, uudistettu ja puettu uusiin väreihin. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetyt tuotteet ovat syntyneet tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja ne valmistetaan Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa. 

Osta SINI-siivoustuotteita - Saat juhlavuoden kunniaksi lahjan kaupan päälle! 

Nyt on aika pestä ikkunat!

Tiesitkö, että likainen ikkunalasi voi viedä valon tehosta jopa 40 prosenttia? Tartu siis toimeen, pese ikkunat ja päästä kevätaurinko tulvimaan sisään.

Hyvillä välineillä ikkunoiden pesu sujuu vaivattomasti. Olemme koonneet valmiiksi setin, jossa on kaikki mitä tarvitset ikkunanpesuun; ikkunanpesimen mikrokuituisella päällisellä, ikkunankuivaimen sekä nukkaamattoman liinan viimeistelyyn. 

Kun nyt hankit tämän SINI-Triplapesinsetin tai Triplapesimen varrella, saat juhlavuoden lahjana siivouskäsineet kaupan päälle.