Tehdään yhdessä arjesta juhlaa

Sinituote on Suomi 100 -juhlavuodessa mukana. Oletko sinäkin juhlimassa kanssamme satavuotiasta?

Sinituote on ollut mukana suomalaisessa arjessa vuosikymmenien ajan. Olemme perheen yhteisen ajan puolestapuhujia. Kun kotityöt jaetaan ja tehdään yhdessä, jää aikaa myös muuhun yhdessäoloon. 

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tuttuja ja luotettavia SINI-tuotteita on kehitetty, uudistettu ja puettu uusiin väreihin. Osaavissa käsissä, ammattitaidolla työstetyt tuotteet ovat syntyneet tiiviissä yhteistyössä suomalaisten kuluttajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja ne valmistetaan Kokemäellä Satakunnassa, Länsi-Suomessa. 

Nyt kannattaa ostaa SINI-siivoustuotteita - Saat juhlavuoden kunniaksi lahjan kaupan päälle! 

Ostaessasi Suomi 100-kampanjan aikana SINI-tuotteita vähintään 25 eurolla, saat kaupan päälle Kiilto kylpyhuonespray -pullon. Tarjous koskee kaikkia SINI-tuotteita kaupoissa, ei ainoastaan Suomi 100-kampanjatuotteita. Nyt kannattaa päivittää siivousvälineet! 

Tällä hetkellä Suomi 100-kampanjatuotteitamme ovat:

Tuotteita on rajallinen määrä ja lahjoja jaetaan niin pitkään kuin niitä riittää. Huomioithan, että lahjatuote on merkitty erikseen, eikä sitä voi vaihtaa mihinkään toiseen tuotteeseen. Lahjatuotteen saa, kun kertaostosten summa ylittää 25 euroa.